Workshop 3 x 3 = 5

15-02-2014 14:30
Drie maal drie is vijf, wiedewie wil van mij leren... van mazurka naar wals, naar bourrée auvergnate.
 
Drie dansen die in de balfolk met enige regelmaat terugkomen, en op het eerste gezicht goed uit elkaar te houden lijken te zijn, zijn de mazurka, wals en bourrée auvergnate. Maar hoe zorg je dat je als muzikant dat ook altijd duidelijk laat horen? Aan de hand van een quiz, opnames luisteren, analyseren en natuurlijk zelf spelen, halen we voor eens en altijd deze drie dansen uit elkaar... maar er blijken altijd uitzonderingen te zijn.
 

Docent Niek van Uden speelt op zijn accordeon klassiek, jazz, folk en alles wat 'm verder nog voor de vingers komt. Hij speelt in (en componeert voor) balfolkgroepen Té en Dans l'air en heeft een voorliefde voor goede, nachtelijke sessies.
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zijn instrument redelijk beheerst. Technisch perfect hoeft niet, met veel enthousiasme wel.
 
De workshop kost €18,50. Workshop + bal kost €25. Vooraf zal bladmuziek worden rondgestuurd, dus geef je vooraf op via info@folkinferno.nl of via de link op www.balfolk.nl. Vermeld je instrument, evt. toonsoort en je niveau.
 
Eureka, Assendorperplein 9, Zwolle / 14:30-17:30u / Entrée €18,50 (in combi met bal €25)